Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä
Rekisterin rekisterinpitäjä on Remion Oy, Satakunnankatu 18 B, 33210 Tampere, Finland.

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Tietosuojavastaava
Jukka Kivimäki
jukka.kivimaki ( at ) remion.com
puh. 03 212 5086

Rekisterin nimi
Remionin Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

Henkilötietojen kerääminen ja käyttötarkoitukset
Henkilötietojen käsittelyn ensisijaisena perusteena on asiakkaan ja Remionin välinen asiakassuhde, rekisterinpitäjän oikeutettu etu, asiakkaan suostumus, asiakkaan antama toimeksianto tai muu asiallinen yhteys.
Keräämme verkkosivuillamme tietoja, jotta voimme tarjota sivustollamme kävijöille paremman käyttökokemuksen, asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen. Esimerkiksi sivustolla olevilla lomakkeilla voimme pyytää tietojen kuten nimi, yritys ja sähköposti lisäksi myös täydentäviä tietoja kuten titteli. Näitä tietoja voidaan kerätä markkinointi- tai rekrytointimarkkinointirekisteriimme, joiden rekisteriselosteet löydät Remion Oy:n markkinointirekisterin selosteesta.

Evästeet
Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeet helpottavat navigointia internetsivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Internet-sivumme käyttävät evästeitä valintojesi muistamiseksi.
Evästeitä voidaan käyttää myös sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite eli mistä internetosoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.
Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti. Kävijänä sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.
Sivuston käytettävyyden parantamiseksi voimme tallentaa myös tietoja hiiren napsautuksista, hiiren liikuttamisesta, näytön vierittämisestä sekä sivustoon kirjoitetusta tekstistä.

Markkinoinnin automaatio
Remionin käyttämät markkinoinnin automaatio- ja uudelleenmarkkinoinnin työkalut käyttävät kolmannen osapuolen evästeitä. Kävijän vieraillessa sivustollamme, selaimeen tallentuu verkkovierailuun liittyen yksilöllinen eväste. Jos kävijä luovuttaa henkilötietoja esimerkiksi täyttämällä sivustolla olevan yhteydenotto-, oppaiden lataus- tai muun lomakkeen, yksilöllinen eväste yhdistyy käyttäjän luovuttamiin henkilötietoihin.

Verkkomarkkinointi
Remion käyttää kumppanien palveluita kohdennetun verkkomainonnan tuottamiseen. Palveluntuottajat voivat lisätä evästeitä kerätäkseen tietoja vierailusta verkkosivuillamme ja kohdentaakseen kävijälle kiinnostavaa Remionin tuottamaa viestintää.

Sähköpostimarkkinointi
Lähetämme tietoa ajankohtaisista uutisistamme, tapahtumistamme ja palveluistamme sähköpostilla asiakas- ja/tai markkinointirekistereissämme oleville henkilöille. Sähköpostin jakelulistaltamme voi milloin tahansa poistua sähköpostiviestin alareunasta löytyvän linkin kautta. Sähköpostiviestit voivat sisältää evästeitä ja jäljitteitä, joiden avulla saamme tiedon siitä, oletko avannut tai lukenut viestin.

Linkitykset kolmannen osapuolen palveluihin
Verkkosivuillamme on ulkopuolisiin palveluihin johtavia linkkejä, kuten LinkedInin ja Twitterin jakopainikkeet. Niiden kautta ulkopuoliset palveluntarjoajat saattavat asentaa linkin käyttäjän koneelle evästeitä, joiden käyttö ei ole Remionin hallittavissa.

Analytiikka
Käytämme verkkosivuillamme kolmannen osapuolen verkkoanalytiikkaa tuottavia palveluita. Hyödynnämme työkalun keräämiä tietoja verkkopalvelumme kehittämiseen.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Rekisteritietoja voidaan jakaa Rekisterinpitäjän konsernin sisällä sekä Rekisterinpitäjän alihankkijoiden kanssa. Vaadimme lainmukaisuutta kaikilta alihankijoilta.
Rekisterinpitäjä voi myös ulkoistaa henkilötietojesi käsittelyn yrityksen ulkopuolisille yrityksille, jotka voivat sijaita myös Euroopan Unionin ja Euroopan talousalueen ulkopuolella olevissa maissa, kuten Yhdysvalloissa. Nämä yritykset voivat käsitellä henkilötietoja tarjotakseen esimerkiksi infrastruktuuri- ja IT-palveluita, tai muita palveluja. Tällaisissa tapauksissa riittävästä tietoturvasta ja rekisterin käsittelystä huolehditaan EU-U.S. – Privacy Shield –järjestelyllä, tai sopimusteitse käyttämällä EU-komission hyväksymiä mallilausekkeita.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Tietoja säilytetään teknisesti suojattuina. Fyysinen pääsy tietoihin on estetty kulunvalvonnan, sekä muiden turvatoimien avulla. Pääsy tietoihin vaatii riittävät oikeudet, sekä monivaiheisen tunnistautumisen. Luvattomalta pääsyltä estetään myös mm. palomuurien ja muun teknisen suojautumisen avulla. Rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan Rekisterinpitäjä ja erikseen nimetyt henkilöt. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Rekisteritiedot varmuuskopioidaan turvallisesti ja ne ovat palautettavissa tarpeen tullen. Tietoturvan taso auditoidaan toistuvin väliajoin joko ulkoisen tai sisäisen auditoinnin avulla.

Säilytysaika
Rekisterinpitäjä säilyttää henkilötietoja vain niin kauan kuin on tarpeen siinä tarkoituksessa, johon tiedot on kerätty, sovellettavan lain tarjoamissa rajoissa ja lakien ja asetusten vaatimusten mukaisesti, erityisesti kirjanpitovaatimusten mukaisesti.

Oikeus tarkistaa ja muokata rekisterin tietoja
Rekisterin henkilöllä on oikeus tarkastaa, korjata ja poistaa omia tietoja tai kieltäytyä tietojenkäsittelystä perustelluista syistä. Pyyntö tulee suorittaa kirjallisena Rekisterinpitäjälle. Lain edellytysten mukaisesti sinun on allekirjoitettava pyyntösi ja liitettävä siihen valokopio henkilötodistuksestasi, josta näkyy sinun allekirjoituksesi. Sinun on lisäksi mainittava osoite, johon vastaus on lähetettävä.

Remion Oy:n markkinointirekisteri

Henkilötietolain 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

1. REKISTERINPITÄJÄ
Remion Oy (Y-tunnus 1733902-7)
Satakunnankatu 18 B, 33210 Tampere
puh. 03 212 5086.

2. YHTEYS REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen contacts (at) remion.com.

3. REKISTERIN NIMI
Remion Oy:n markkinointirekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Remion Oy:n markkinointirekisteriä käytetään Remion Oy:n tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien suoramarkkinointiin ja näihin rinnastettaviin toimiin.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
Nimi
Organisaatio ja asema
Organisaation osoitetiedot
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Henkilön luovuttamat muut tiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Markkinointirekisterin tiedot saadaan asiakassuhteen kautta, Remion Oy:n verkkosivuilta (yhteydenottolomakkeet, materiaalilataukset, uutiskirjeen tilauslomakkeet), Remion Oy:n tapahtumiin ilmoittautumisista tai muista vastaavista henkilön itsensä luovuttamista tiedoista.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Remion Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

10. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ
Evästeet ovat pieniä käyttäjän tietokoneen kovalevylle tallennettavia tiedostoja. Evästeet helpottavat navigointia internetsivuillamme ja lisäävät käyttäjäystävällisyyttä. Internet-sivumme käyttävät evästeitä valintojesi muistamiseksi.
Evästeitä voidaan käyttää myös sen toteamiseen, onko tietokoneeltasi jo aiemmin ollut yhteys sivuillemme. Tällöin tunnistetaan vain tietokoneellasi oleva evästys. Evästeillä voidaan kerätä tietoja esimerkiksi siitä, miltä sivulta olet siirtynyt osoitteeseen, mitä www-sivujamme olet selannut ja milloin, mitä selainta käytät, mikä on näyttösi resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi IP-osoite eli mistä internetosoitteesta lähettämäsi tiedot tulevat ja minne ne vastaanotetaan. Tiedot eivät kerro käyttäjän nimeä tai muita henkilökohtaisia tietoja eikä käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.
Jos käytät internetsivujamme, hyväksyt evästeiden käytön ja tallentamisen tietokoneellesi. Useimmat selainohjelmat hyväksyvät evästeet automaattisesti. Kävijänä sinulla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimesi asetuksia siten, että selain ei salli evästeiden tallentamista. Siinä tapauksessa hyväksyt, että joidenkin palveluiden osalta evästeiden käytön estäminen saattaa kuitenkin vaikuttaa palvelun toiminnallisuuteen.

Remion Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri

1. REKISTERINPITÄJÄ
Remion Oy (Y-tunnus 1733902-7)
Satakunnankatu 18 B, 33210 Tampere
puh. 03 212 5086

2. YHTEYS REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen rekry (at) remion.com.

3. REKISTERIN NIMI
Remion Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteri (”Rekryposti”).

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Remion Oy:n rekrytointimarkkinointirekisteriä käytetään Remion Oy:n avoimien työpaikkojen suoramarkkinointiin.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Rekisteri sisältää henkilön itsensä ilmoittamat:
Etunimi
Sukunimi
Sähköpostiosoite

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Rekisteri sisältää ainoastaan henkilön itsensä luovuttamat tiedot, jotka hän on syöttänyt Remion Oy:n verkkosivuilla olevaan lomakkeeseen.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Rekisterinpitäjä ei luovuta henkilötietoja ulkopuolisille paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. TIETOJEN POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Henkilö voi itse päivittää antamiaan tietoja ja poistua rekisteristä suoramarkkinointiviestistä (sähköposti) löytyvien ohjeiden avulla. Toimintoihin tarvitaan internet-selain ja -yhteys.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Remion Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Remion Oy:n rekrytointirekisteri

1. REKISTERINPITÄJÄ
Remion Oy (Y-tunnus 1733902-7)
Satakunnankatu 18 B, 33210 Tampere
puh. 03 212 5086

2. YHTEYS REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA
Rekisteriä koskevat kysymykset tulee lähettää osoitteeseen rekry (at) remion.com.

3. REKISTERIN NIMI
Remion Oy:n rekrytointirekisteri

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin tarkoitus on käsitellä ja säilyttää Remion Oy:n vastaanottamia työpaikkahakemuksia. Hakija voi osoittaa hakemuksen haluamaansa työtehtävään tai jättää avoimen hakemuksen.
Työnhakijan antamia tietoja säilytetään rekisterissä kahden (2) vuoden ajan, ja niihin voidaan palata myöhempien hakujen yhteydessä. Hakijatietoja säilytetään luottamuksellisesti ja ne ovat saatavilla vain rekrytointiprosessiin osallistuville.

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ
Hakijan perustiedot (nimi, yhteystiedot)
Hakijan koulutus- ja työkokemustiedot
Hakijan toivomukset tulevasta työtehtävästä
Hakijan kokemus- ja osaamisprofiilia kuvaavat tiedot
Hakijan vapaamuotoisesti kirjoittamat lisätiedot

6. REKISTERIN SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Työnhakijat itse.

7. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET
Tietoja ei luovuteta Remion Oy:n ulkopuolelle.

8. TIETOJEN POISTAMINEN REKISTERISTÄ
Tietoja voidaan poistaa ja muokata henkilön pyynnöstä. Pyynnöt osoitetaan kohdassa 2 mainittuun sähköpostiosoitteeseen.

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterin käyttöoikeus on vain niillä Remion Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, missä rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.